Tıkla, Betsmove’a Gir!

Betsmove üyelik yüksek oranları ve zengin içeriğiyle yeni bir site arayışında olan kişiler tarafından yapılmaktadır. Lisanslı ve ödeme sorunu olmamasıyla site sektörün en güvenilir sitesi olmayı da başarmaktadır. Böylelikle sitenin gördüğü ilgi de artmaya devam etmektedir. Spor ve casino alanlarında geniş oyun seçenekleri sitede bulunmaktadır. Bu seçeneklerden  yararlanmak için oyuncuların  siteye kayıt olması gerekmektedir. Bu işlemin yapılması sırasında site ücret talep etmemektedir.

betsmove üyelik

Betsmove lisanslı bir site olarak sadece 18 yaşından büyük olan yetişkinlerin üyeliğini kabul etmektedir. İşlem için sitenin ana sayfasının sağ üst kısmında bulunan kayıt ol yazan yerin üzerine tıklanması gerekmektedir. Üyelik için bu yazının üzerine tıklandığında açılan formun doldurulması yeterli olmaktadır. Kayıt işleminin tamamlanmasının ardından oyuncu adına sitede hesap açılmaktadır.

Betsmove Üyelik Bonusu

Betsmove üyelik bonusu almak için kayıt işleminin ardından siteye yatırım yapılması gerekmektedir. Yatırım yapmanın ardından müşterinin sitede oyunları oynamadan önce canlı desteğe bağlanması gerekmektedir. Böylelikle müşteri temsilcisiyle yapılan görüşmede hoş geldin bonusu talep edilmelidir. Bu talep üzerine bonus müşterinin site hesabına tanımlanmaktadır. Bunun üzerine oyunlarla yatırıma hiç dokunmadan kazanmaya başlamak mümkün olmaktadır.

Üyelik bonusundan yararlanmak için oyuncuların sitede bulunan yatırım yöntemlerinden herhangi biri ile yatırım yapması yeterli olmaktadır. Alınan bonusun spor bölümlerinde değerlendirilmesi gerekmektedir. Betsmove hoş geldin bonusu her üye tarafından sadece bir kez kullanılabilmektedir. Platformda üyelerin alabileceği maksimum bonus tutarı 125 TL’dir. Bonusun çevrim şartı tamamlandıktan sonra çekim işlemi belge gönderilmeden yapılmaktadır.

Betsmove Üyelik Silme ve İptal

Betsmove üyelik silme ve iptal çok azda olsa platformda yapılan işlemler arasında yer almaktadır.  Sitenin bu konuda müşterilerine hiçbir zorluk çıkartmadığı görülmektedir. Sitenin cazip oranları, oyun çeşitliliği ile keyifli zamanlar geçirilmektedir. Bunun yanında böyle durumda bazen kişinin normal hayatına olumsuz etki yapabilmektedir. Böylelikle bir gelişme yaşandığında üyeliğin kapatılması doğru seçenek olacaktır. Platformda bulunan üyeliğin iptal edilmesi için müşteri temsilcileri ile görüşülmesi yeterli olmaktadır.

Betsmove canlı destek üzerinden ya da siteye gönderilecek eposta ile işlem yapılabilmektedir.  Kullanıcının isteğini açık bir şekilde belirtmesi gerekmektedir. Müşterinin üyelik iptali yapmayı istemesi üzerine site hesabı kapatılmaktadır. Böylelikle de artık tekrar giriş yapılması da mümkün olmamaktadır. 

Related Posts

Bir cevap yazın

Siteler Üye Ol
error: Content is protected !!