Tıkla, Betsmove’a Gir!

Betsmove telegram hesabı müşterileriyle kesintisiz konuşma kurmakta ve çekilişleri ile ilgileri üzerine almaktadır. Bu dünyanın en güvenli mesajlaşma uygulaması olarak dikkatleri çekmektedir. Müşterilerinin de güvenliğine önem veren site uygulamayı müşterilerine destek vermek için kullanmaktadır. İlk olarak mesajlaşma için kurulan uygulama günümüze gelindiğinde bir sosyal medya platformu olarak kabul edilmektedir. Sitenin platformunda bulunan kanalını takip etmek için siteye kayıt olmaya gerek bulunmuyor.

betsmove telegram

Betsmove müşteri temsilcileri ile bu uygulama üzerinden görüşmeler yapılarak akıllara takılan soruların sorulması mümkün olmaktadır. Sitede yaşanan gelişmeler telegram üzerinden takip edilebilmektedir. Böylelikle sitenin kalitesi, oranları görülebilmektedir. Bunun sonrasında da siteye üyelikler ücretsiz olarak yapılmaktadır. Üyeliğin başlatılmasının ardından da sitenin her zaman kazanmaya başlayan ailesinin bir üyesi olunmaktadır.

Betsmove Telegram Kanal Linki

Betsmove telegram kanal linkiyle burada bulunan sitenin güncel adresi üzerinden ana sayfasına girilmesi gerekmektedir. Böylelikle sitenin ana sayfasına girildiğinde alt kısmında telegramı uygulamasının simgesi görülmektedir. Simgenin üzerine tıklandığında ise sitenin telegrama yönlendirme yapılmaktadır. Eğer site müşterisi uygulamayı kullanıyorsa direk olarak kanalı takip etmeye başlayabilmektedir.

Telegram uygulaması müşteri tarafından kullanılmıyorsa ise öncelikle indirilmesi gerekmektedir. İndirilerek uygulamada bir hesap açıldıktan sonra da artık müşteri temsilcileri ile anlık görüşmeler yapılmaya başlanmaktadır. Betsmove sitesinde yaşanan gelişmelerle müşteri temsilcileri buradan anlık bildirimler yapmaktadırlar. Bu şekilde sitede olunmadığı anlarda yaklaşan kazanç fırsatlarından haberdar olunması sağlanmaktadır.

Betsmove Telegram Çekilişleri

Betsmove telegram çekilişleri ile site müşterilerine keyifli zamanlar yaşatmaktadır. Bu çekilişlere katılmak öncelikle siteye kayıt olmak gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra platformun telegramı takip edilmeye başlanmalıdır. Bu şekilde bütün şartlar tamamlandıktan sonra siteye yatırım yapılmalıdır. Yatırım yapıldıktan sonra canlı destek üzerinden çekiliş için bir kod alınmalıdır. Siteye çok sayıda yatırım yapılması daha çok çekilişe katılma hakkı kazanılmaktadır.

Betsmove tarafından düzenlenen çekilişlerde büyük ödüllerin yanında nakit para, freebet ve freespin gibi çok sayıda ödüller bulunuyor. Telegram çekilişi sonrasında kazanan müşterilere bildirim temsilciler tarafından yapılmaktadır. Nakit para, freebet ya da freespin kazanıldıysa müşterinin site hesabına tanımlanmaktadır. Platformun düzenlemiş olduğu çekilişlere katılmak için burada bulunan güncel adresi üzerinden hemen kayıt olmak mümkün olmaktadır.

Related Posts

Bir cevap yazın

Siteler Üye Ol
error: Content is protected !!