Tıkla, Betsmove’a Gir!

Betsmove para çekme nasıl yapılır, şikayetleri neler, yöntemleri, limiti, süresi ve sorunu konularını öğrenebilirsiniz! Müşterilerinin ödeme alma isteklerini kısa sürede sonuçlandırıyor olmasıyla platform güvenilir olduğunu kanıtlamaktadır. Spor ve casino alanlarında geniş oyun seçenekleri sitede yer almaktadır. Oranlarında yüksek olmasıyla yapılan küçük yatırımlar yüksek kazançlara dönüşmektedir. Kazançlarda platformda 7/24 olarak çekilebilmektedir.

betsmove Para çekme

Betsmove finans bölümü titiz aynı zamanda hızlı bir şekilde çalışmaktadır. Bu şekilde müşterileri kazancını çekerken uzun süre beklemek zorunda kalmamaktadırlar. Ayrıca çekme sırasında para için site işlem ücreti ya da komisyon almamaktadır. Bu sayede elde edilen kazançlar net olarak çekilebilmektedir. Sitede çekmenin işlemi yapılırken ihtiyaç duyulması halinde canlı destek üzerinden müşteri temsilcileri yardımcı olmaktadırlar.

Betsmove Para Çekme Limit ve Kuralları

Betsmove para çekme limit ve kuralları açısından müşterilerinin beklentilerini karşılamaktadır. Yatırım yapmak için belirlenen düşük alt limitler gibi sırasında da buna dikkat edilmiştir. Bu sayede her ihtiyaç duyulduğunda site hesabından para çekilebilmektedir. Site hesabında 100 TL olduğu takdirde transfer yapılabilmektedir. Sitede çekim talebi oluşturulduğunda en fazla 30 dakika içinde sonuçlandırılmaktadır. Sitede çekim sırasında uyulması gereken kuralları şu şekilde belirtmek mümkün olmaktadır.

  • Betsmove ödemeler için müşterinin mutlaka kendi adına olan hesapları kullanması gerekmektedir.
  • Para talebi çekme sonuçlanmadan yeni bir çekim talebi oluşturulamaz.
  • Bonus kullanan kişiler çekim yapmadan önce bonusun çevrim şartlarını yerine getirmelidirler.

Betsmove Para Çekme Belge İstiyor mu?

Betsmove para çekme sırasında belge istiyor mu? Bu soru siteye kayıt olmayı düşünen kişiler tarafından sorulmaktadır. Müşterileri ile arasında güvene dayalı bir ilişki kurmak isteyen site belge talebinde bulunmamaktadır. Bunun yanında site müşterilerinin hesap güvenliğine de üst düzey önem vermektedir. Bu nedenle de sitede yatırım ve çekim işlemleri oyuncunun kendi adına olan hesaplarla yapılması gerekmektedir. Aynı aileden olan kişilerin hesapları dahi kullanılmamalıdır.

Betsmove lisanslı bir site olarak kullanıcılarının hesaplarının risk altında olduğunu düşündüğünde belge isteyebilmektedir. Bunun dışında çekme işlemleri kurallara uygun yapıldığında para için belge talep edilmemektedir. Çok fazla kullanıcısı olan sitede işlem yoğunluğu olduğunda işlemin sonuçlanma süresi bir miktar uzayabilmektedir. Bu durumda müşteri temsilcileri ile görüşülmesi yararlı olmaktadır.

Related Posts

Bir cevap yazın

Siteler Üye Ol
error: Content is protected !!